Mini-maratonsang for børn og deres voksne

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For børn

Mini-maratonsang i ulvetimen

11.08.21
Fællessang for børn og deres voksne fra ’Højskolesangbogen for børn’

Som optakt til Maratonsang i Sorø med fællessang fra morgen til aften i bibliotekets gård, synger vi sammen i ulvetimen fra 'Højskolesangbogen for børn', som udkom i 2018.

'Højskolesangbogen for børn' indeholder dog ikke ”sange skrevet særligt for børn, men simpelthen gode sange, som også er velegnede til børn … Det er sange, der kan skabe rum for samtaler mellem børn og voksne om livets små og store spørgsmål, ligesom de forskellige musikalske udtryk forhåbentlig kan skabe grobund for udviklingen af børns glæde ved musikken.” (fra forordet).

Ved tangenterne er pianist Toke Scharbau Stryhn, tidligere musiklærer ved Sorø Privatskole. Han både synger for, sætter fagter på sangene og spiller klaver til de sange, vi skal synge sammen.

Minimaratonsang er både for børn og voksne. Netop det, at vi synger de samme sange på tværs af generationer giver os et fælles billedsprog og ord der forbinder os selvom vores livserfaringer er bundet til forskellige tider - en barndom før og efter internettet, Storebæltsbroen, mobiltelefoner, Harry Potter osv.  

Bibliotekar Randi Petersen er vært og præsenterer hver enkel sang sådan, at børnene får en krog til at hægte dem op på i hukommelsen.

Tilmelding

Vi følger myndighedernes retningslinje i forbindelse med Corona/Covid-19. For at sikre god afstand mellem hinanden er tilmelding nødvendigt. Vi søger for rigelig håndsprit og god udluftning så alle kan få en god oplevelse.

Maratonsang i Sorø

Lørdag den 14. august  kl. 8.15 til 17.30 i bibliotekets gård.