Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:40
Pris
25 Kr
Målgruppe
For børn
For børn

Konen i muddergrøften - børneteater for de 3 - 9 årige

10.02.20
Forestillingen spilles af Andersens Kuffert Teater

Da fiskeren en dag fanger en talende fisk, så ønsker fiskerens kone - Ilselill´ - sig et større hus og en støvsuger vil hun også have. Hun ønsker sig et slot med en god udsigt. Hun ønsker at være pave og måske også gud. Ilselill´s mand – Fiskeren - vil bare have ro til at fiske, så han kan få en god fiskesuppe. Han vil også gerne have ro til at tænke på Ilselill! Ilselil bliver så optaget af alle sine ønsker, at hun glemmer sin mand. Hun glemmer helt, at hun ikke er alene i verden. Hun glemmer, at der er en som elsker hende, som hun er! Historien ender meget overraskende med at Ilselill´s „flyvetur“ får en ret brat landing! Men om hun lærer noget af det, finder man kun ud af, hvis man ser forestillingen.
Andersens Kuffert Teater leverer en sjov og underholdende forestilling og fortæller Brødrene Grimms eventyr om 'Konen i muddergrøften' på sin helt egen måde.

Billetter kan købes fra d. 13. januar: Her på hjemmesiden eller på bibliotekerne i den betjente tid. Billetter skal være hentet før forestillingen. Både børn og voksne skal have billetter. Respekter venligst aldersgrænserne, babyer må ikke medtages.

Foto fra forestillingen.