Foto fra forestillingen
Foto fra forestillingen

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
25 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For børn
For børn

Kejserens nye klæder - børneteater for de 3 - 9 årige

15.02.21
Kejserens nye klæder spilles af Andersens Kuffert Teater (Billetsalg starter 1. februar)

Vi kender allesammen H.C. Andersens eventyr om kejseren, der bliver så grundigt snydt. Men når Andersens Kuffert Teater fortæller historien, er det på en helt ny måde:

En dag står der en skrædder ude foran Kejseren dør og lover ham et helt fantastisk stykke stof. Han lover kejseren, at når han tager tøjet på, så vil han kunne se om undersåtterne er gode til deres arbejde, eller om de er umådelig dumme. For kun den som er klog og god til sit arbejde kan se tøjet!
Kejseren har haft på fornemmelsen, at folket ikke tænker som det skal, og nu har han mulighed for at se om han har ret. Men skrædderen stikker af med guld og diamanter - uden at sy noget tøj.  Spørgsmålet er nu: Har kejseren alligevel fået et stof, der lever op til hans forventninger?

Andersens Kuffert Teater er et opsøgende teater, der spiller der, hvor børnene opholder sig til hverdag. Tilskuerne indbydes til at deltage aktivt i forestillingen.

Billetsalg: Billetter kan købes fra den 1. februar her på bibliotekets hjemmeside. Både børn og voksne skal have billetter. Billetpris 25,- kr.
Aldersgruppe: 3 – 9 år, respekter venligst aldersgrænserne, babyer må ikke medtages.