Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For alle

Septembers udstilling: Helle Permin Talbot

02.09.19 - 30.09.19
September måneds udstiller på Sorø Bibliotek & Bykontor er Helle Permin Talbot, der udstiller en lang række af sine fine akryl billeder bl.a. inspireret af naturen i Sorø.

Om sig selv og sin kunst skriver Helle Permin Talbot:

” Jeg voksede op i en forstad til København, men flyttede til Slagelse i 1972 med min familie. Som ung fik jeg arbejde i København, hvor jeg boede og arbejdede i bank frem til 1986. Her tog mig liv så en ny drejning - jeg tog på højskole og fandt min vej ind i kunsten. Jeg flyttede til Odense, hvor jeg kom ind i et kunstnermiljø og uddannede mig i klassisk tegning og maling, havde eget værksted og var medlem af Fyns Grafiske Værksted. Senere begyndte jeg at rejse bl.a. til Indien, New Zealand og Sydafrika. I 1996 flyttede jeg til Sorø, hvor jeg stadig bor.

Jeg har altid elsket at gå i naturen, hvilket der jo er rigtig meget af her omkring Sorø. Jeg nyder stilheden, og bliver konstant inspireret af det jeg ser omkring mig, lyset, farverne og hvordan alt ”snakker” sammen. Mine billeder opstår sådan lidt af sig selv. Jeg kan have et foto liggende, som jeg starter med, men det er først når jeg formår at ”slippe” mig selv og lader penslen gå sin egne veje, at billedet begynder at dukke op, et billede der ”snakker” farverne imellem og til beskueren. De udstillende billeder er alle akryl på lærred. De er inspireret af steder og indtryk fra rundt omkring i verden, fra Danmark og fra den dejlige natur ved Sorø”

Udstillingen kan ses i perioden 2.-30. september i Kunstgangen 1. sal i Bibliotekets åbningstid.