Foto: Alexander Leistiko

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

Nøddeknækkeren - AFLYST

19.12.20
Der er ingen jul uden Nøddeknækkeren: en sand klassiker, der emmer af eventyr og magi for børn og deres familier.

Med afsæt i Hoffmanns julefortælling og Tchaikovskys musik fremfører skuespiller Nis Bank-Mikkelsen og guitar/fløjte duoen "Villén/Sjølin" det verdenskendte værk.

Nis Bank-Mikkelsen vil med sin landskendte, dybe, bløde stemme læse eventyret op mens alle de kendte melodier bliver spillet i helt nye arrangementer for guitar og fløjte.
Nøddeknækkeren er en musikalsk oplæsning for hele familien, fremført af nogle af landets bedste klassiske musikere og en fremragende og hysterisk intelligent skuespiller. En forestilling du ikke vil gå glip af i juletiden - til enhver, der har barnetroen intakt – og til alle os, som holder af julen. 

Koncerten er støttet af Sorø Kommunes pulje til kulturelle formål.

”Hellig tre kongers eftermiddag gav duoen Villén&Sjølin og skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen publikum i Skellebjerg kirke en intim, charmerende og bevægende oplevelse. De tre dygtige kunstnere tog os alle med ind i et fortryllende og eventyrligt univers, hvor den smukke, lysende musik og den mørke, udtryksfulde fortællerstemme elegant flettede sig ud og ind imellem hinanden. - For en stund blev vi alle børn igen. En både smuk og festlig afslutning på julen. ”
Lea Schmidt Daescu, organist i Skellebjerg kirke

Materialer