Kunstner Grethe Larsen

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

Månedens udstiller; Grethe Larsen

03.01.22 - 31.01.22
Eventyrlig akryludstilling på Gallerigangen

Med inspiration fra naturen og fra blandt andet skovene omkring Sorø, har Grethe Larsen igennem mange år eksperimenteret med at male akryl på lærred. Hendes malerier er lavet med udgangspunkt i et foto og rummer både det naturlige og det abstrakte. 

Grethe Larsen bor i Nykøbing F, men bruger megen tid med sine tre børnebørn der alle bor i Sorø. Tiden med familien fra egnen bruges ofte i skovene omkring Sorø, hvor det derfor er naturligt at flere af Grethes malerier er malet ud fra billederne derfra. 

Igennem tiden har Grethe suget forskellig viden og forskellige færdigheder til sig, blandt andet gennem længerevarende uddannelser og kortere kurser. Hun er uddannet billedkunstlærer og exam.pæd. i billedkunst, har taget 2 år på åben uddannelse hos Formgivningsseminariet og kurser hos diverse kunstnere.

Hun har udstillet hos både private firmaer og på offentlige institutioner og selvfølgelig i sit eget atelier. Desuden er hun på 21. år medlem af malergruppen Iris, hvor hun nyder at male sammen med andre samt give og få konstruktiv kritik.