Foto: Alexander Leistiko

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

Litteraturkoncert med tekster af Frank Jæger

07.08.21
Skuespiller Nis Bang-Mikkelsen læser op af Frank Jægers Hverdagshistorier og duoen Villèn & Sjølin spiller musik af bl.a. Grieg, Nielsen, Sibelius og Prokofiev.

Koncerten er for børn fra 7 år og voksne og er støttet af Sorø Kommunes pulje til kulturelle formål. 

Frank Jægers Hverdagshistorier fra 1951 handler ingenlunde om hverdagens trivialitter selvom de foregår i så almindelige byer som Farum og Ganløse. 

Frank Jæger er Nis Bang-Mikkelsens absolutte yndlingsforfatter og til denne litteraturkoncert har han udvalgt otte historier, som han vil dele med publikum. Vi er sikre på, at både børn og voksne vil more sig kosteligt over Frank Jægers originale sprog og fortællerglæde - ikke mindst når Nis Bang-Mikkelsen lægger stemme til.

Villén & Sjølin, fløjtenist Linnea Villèn og guitarist Allan Sjølin, er uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015. Det er siden blevet til over 150 koncerter sammen og duoen har udviklet et unikt og nærmest telepatisk samspil, hvor humor og ordløs kommunikation udgør en stor del af de visuelle virkemidler. Et kendt værk viser vej til et mindre kendt og et arrangement for kun to instrumenter skaber fornyet nærvær i stykket.Således fornyer og formidler duoen på smukkeste vis den klassiske musik for et blandet publikum.

Vil I være sikre på en siddeplads, så skynd jer at tilmelde jer koncerten ... eller tag chancen i døren.

 

Materialer