Om dette arrangement

Tid
17:00 - 22:00
Pris
kr. 50/kr. 75
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

Kyndelmisse 2020

25.01.20
Læs her hvad der sker på biblioteket under Kyndelmisse lysfesten i Sorø.

Litteraturscenen - biblioteksgården
I lyset fra farvestrålende lanterner kan du i år for første gang opleve lysfestens Litteraturscene i Biblioteksgården. Fra scenen vil et væld af lokale talenter og etablerede forfattere give et kort indblik i deres forfatterskab - hvordan er op til forfatterene selv.
Formatet for scenen er uformel; de inviterede forfattere har fra kl. 18-20 hver 20 min. på scenen, og efter hver session, vil I kunne møde forfatteren og evt. købe en (eller flere) af deres bøger.
Program:

  • 17.30 - 17.50: Henrik Hohle Hansen og Kåre Lind
  • 18:00 – 18:20 : Aske Munk-Jørgensen
  • 18:30 – 18:50 : Karen Nielsen
  • 19:00 – 19:20 : Maria Lundborg

Sanseskattejagt & Fiskedam
Begiv jer ind i mørket på biblioteket, find frem til de skjulte poster og besvar posternes gåder. Hvis I er så dygtige at gennemføre sanseskattejagten, så får I adgang til at fiske en gave fra den magiske fiskedam!

Lego Zombie Løb
Træd ind i mørket, vælg en Lego Robot og styr den gennem den frygtede og overraskende bane. MEN HUSK: Når robotten først er kørt ind på banen, er der ingen nåde. Som et Cage Race er banen lukket inde i et metalbur, hvor kun robotten kan komme ind og ud. Aktiviteten er arrangeret i samarbejde med Sorø First Lego League.

Ungdommens Røde Kors 17:00-19:00
BRÆTSPIL! Ja... brætspil er som at holde op med at ryge - man vil gerne, men kan ikke rigtig få taget sig sammen. Vi kan ikke afhjælpe rygningen, men vi kan spille! Så grib chancen, tag evt. dine børn med, få et hyggeligt afbræk i dagen og kom og spil ´Tsuro´, ´Forbidden Island´, ´Sushi Go´eller en masse andre spil, der tager 30-50 minutter!

Kaffe lounge
Træk for en stund ind i varmen og nyd en god kop varm kaffe eller te med småkager i Bibliotekets Kaffebar.

Turpas i forsalg 50 kr.  / på aftenen 75 kr. / børn under 14 år går gratis ind til alle events, og skal ikke vise Turpas.