Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For alle
For alle

Juni måneds udstiller: Soli Madsen

01.06.17
Juni måneds udstiller på Sorø Bibliotek er Soli Madsen fra Sorø, der udstiller et bredt udsnit af sine akrylmalerier, akvareller samt pastel- og poskatusch billeder.

Om sig selv og sin kunst skriver Soli: 

” Jeg er født og opvokset i Paris, men kom til Danmark via mit giftemål.  Jeg har været en meget ihærdig kunstner i 3 årtier og galleriejer i 22 år, de seneste år i Galleri Soli på Peter Damsvej i Sorø   Jeg har udstillet flere hundrede gange både i Danmark og i udlandet, og i store hovedstader som New York.  Jeg har fået mange hædersbevisninger, har undervist i kunst i 20 år og holdt foredrag om kunst på flere sprog.  Jeg er elev af Ole Vincent Larsen og studerede også lingvistik på Sorbonne universitet i Paris.

Udstillingen på Biblioteket vil vise både akrylmalerier, akvareller, pastel- og poskatusch-billeder.  Alle mine værker kommer fra hjertet, ja, endda fra sjælen.  Jeg er altid inspireret, og der ligger mange tanker bag mine malerier.  Især kosmos og naturen, men også mennesker og dyr fascinerer mig. Jeg maler mine motiver på forskellige måder, nogle gange mere figurativt end andre. Tit er billederne en blanding af begge dele. De taler til alle, da de er almengyldige, underfundige og fabulerende. Farverne og linjerne er stærke, dynamiske og livsbekræftende ”

Udstillingen kan ses fra 1.-30. juni i Kunstgangen, 1. sal i Bibliotekets åbningstid.