Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For alle
-nothing-
For alle

Fantasy Novellekonkurrence for børn og unge

14.08.18
Er du vild med fantasygenren og elsker at udfordre dig selv som forfatterspire, så er det nu, at du har muligheden for at deltage i Herlufsholm Fantasy Bogmesses novellekonkurrenc.

Er du er mellem 10 og 18 år, kan du deltage i novellekonkurrencen. Konkurrencen er inddelt i tre kategorier: 10-12 år, 13-15 år og 16-18 år.
For at deltage skal du skrive en novelle i genren ”fantasy”, hvor kun fantasien sætter grænser. Du må fortolke genren, nøjagtigt som du vil, blot historien indeholder et element af magi, noget overnaturligt eller fabeldyr.

Formelle krav til novellen:

  • Novellen skal skrives på dansk.
  • Novellen må højst fylde 10 A4 sider, med linjeafstand 1 ½ og bogstavstørrelse 12.
  • Novellen skal have navn, alder, tlf. nr., mail, adresse og titlen i sidehovedet.
  • Novellen skal gemmes med samme navn, som din fortælling har.

Dette års jury består af: Nanna Foss; Nicole Boyle Rødtness og Michael Kamp.

Præmie:Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & ide, sponsoreret af Langes Bog og idé i Næstved, mens første præmien til hver kategori i år vinder en tur til Warner Bros Studio i London incl. rejsegavekort til fly. Vinderne af første præmien får deres noveller udgivet af Tellerup på bibzone.dk samt en illustration af grafiker Danielle Finnster.

Novellen sendes pr. e-mail med titlen ”Fantasy novellekonkurrence” i emnefeltet til enten ebla@soroe.dk eller dih@soroe.dk senest den 14. september kl. 12:00.
Du kan læse mere om konkurrencen på Fantasybogmesse.dk

Plakat til fantasybogmessen