Brætspil
Brætspil

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

Brætspilaften

25.04.24
Kom og spil brætspil sammen med andre.

Mon ikke de fleste kender spillene Ludo, Matador og Trivial Pursuit? Klassiske brætspil, som kan samle hele familien, men der findes faktisk hundredvis af brætspil i alle mulige former og sværhedsgrader. Brætspil er nemlig blevet mere og mere populært de sidste år, og der udvikles i dag flere brætspil end nogensinde før.

Derfor inviterer biblioteket til brætspilaften en torsdag kl. 18:30-21:30 hver måned, hvor vi skruer ned for tempoet og op for samværet, slår løs med terninger og har masser af brikker at flytte med! Her vil du kunne prøve nogle af de nyere brætspil, som vores brætspilentusiast Jørgen hjælper med at sætte i gang i løbet af aftenen.

Bibliotekar Sanne Ginger Noer deltager også og giver fed inspiration til hvilke brætspil, der findes og kan lånes på biblioteket.

Alle er velkomne, både de mere erfarne brætspillere og dem, som savner inspiration til at komme i gang – eller bare vil snuse lidt til de mange brætspil.  

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder omkring Sorø Bibliotek & Bykontor. På Storgade og torvet er det muligt at parkere i en tidsbegrænset periode. Der er flere steder med handicapparkering i Storgade. Blandt andet to pladser ved Biblioteksporten ind til Den Grønne Scene. Derudover er det muligt at parkere i Munkevænget samt ved Holbergarkaden med indkørsel fra Rolighedsvej.

Adgangsforhold
Biblioteket har elevator til 1. og 2. sal.

Arrangementet er gratis, men for at komme ind på biblioteket skal du være oprettet som bruger, men så kan du også låne bibliotekets brætspil (og meget andet) med hjem.

Opret dig selv som bruger.