Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Target
For alle
-nothing-
For alle

Anmelder-/bogklub for børn

25.10.18
Anmelderklub for 5. 6. og 7. klasse på biblioteket i Sorø. (Vi har plads til flere)

Elsker du at læse, sluger du den ene bog efter den anden? Har du lyst til at møde andre med samme interesse? Har du lyst til at anmelde bøger for andre? Hvis du kan sige ja til disse 3 spørgsmål - så er Sorøs anmelderklub måske noget for dig. Dorte vil stå for bogklubben, der starter op med at mødes i slutningen af september. Klubben mødes på biblioteket i Sorø kl. 15.30 – 16.30.

Til hvert møde læser vi en bog indenfor et bestemt tema. Temaet kan være: Sjove bøger; sørgelige bøger; spændingsbøger; bøger fra gamle dage; fantasy; gys og gru eller bøger om venskaber. Når klubben mødes, snakker vi om de bøger, vi har læst, laver minianmeldelser til bibliotekets hjemmeside og udstillinger på børnebiblioteket.

Dorte sørger for, at der er lidt at spise og drikke til møderne. Hvis du synes at det lyder sjovt, så overvej om du ikke skulle melde dig ind i klubben.

Tilmelding til klubben skal ske til Dorte på doha@soroe.dk. Når du tilmelder dig, skal du huske at skrive navn, alder, klassetrin og e-mail.

Foto af Dorte, der kigger ud gennem en bogreol
Tags