Fotografi af Lasse Emil
Fotografi af Lasse Emil

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
For alle

AFLYST: "Adoption og min skyggeven"

30.11.23
Et personligt foredrag om livet som adopteret af Lasse Emil Quirinus-Jensen fra Sorø.

OBS Arrangementet er aflyst pga. sygdom. Hold øje med hjemmesiden, hvor en ny dato vil blive meldt ud, og hvor du vil kunne booke en ny billet.

 

Lasse Emil er bosat i Sorø, og er 28 år gammel. Han er adopteret fra Bulgarien, og han fortæller med udgangspunkt i minder og oplevelser fra både Danmark og Bulgarien om de spørgsmål han har stillet sig selv igennem livet: 

  • Hvilke tanker har jeg haft om min adoption?
  • Hvad tanker har jeg følt i krop og sind, selvom jeg ikke har kunne sætte ord på?
  • Hvordan har jeg tacklet min ensomhed igennem årene i Danmark? 
  • Hvordan er min ensomhed vendt til en styrke den dag i dag? 

Lasse Emil er desuden EN AF OS ambassadør, og blev i foråret 2023 uddannet i oplæg/foredrag mv. Landsindsatsen EN AF OS har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark.

 

Vide Verden - Lokale Stemmer

Foredrag med Lasse Emil er en del af Vide Verden - Lokale Stemmer, som er et arrangementskoncept på Sorø Bibliotek, hvor vi inviterer borgere i Sorø Kommune til at dele deres viden, kunnen og oplevelser.

Sorø er et sted med mange forskellige kræfter. Folk med viden på særlige områder. Folk, der har oplevet ting, man ikke oplever i alle liv. Folk med kendskab til materialer, metoder, værktøj og folk med gode idéer, tanker eller kreativ begavelse. Alle mennesker, som er med til at bygge Sorø og udgør dens sjæl.

Hvis vi lærer af hinanden, vokser vores verden. Der er tanken bag Vide Verden - Lokale Stemmer.

Det er gratis at deltage, men kræver billet, der kan hentes på bibliotekerne i den betjente tid eller på her på hjemmesiden.